Cine suntem

Avand o experienta de aproape 20 de ani, firma SDS Group are ca obiect de activitate importul si distributia de echipamente profesionale si industriale pentru curatenie profesionala si industriala, echipamente profesionale pentru bucatarie si echipamente profesionale pentru spalatorie.

Principalul nostru partener pentru gama de echipamente profesionale si industriale pentru curatenie este grupul Nilfisk Danemarca, lider mondial in domeniu, care ofera trei categorii de produse:

1. ECHIPAMENTE DE ASPIRAT ȘI CURĂȚAT PARDOSELI NILFISK ADVANCE DANEMARCA: aspiratoare pentru mediu uscat și umed, mașini de curățat covoare, mașini de spalat - frecat si aspirat pardoseli, mașini de maturat - aspirat pentru domeniul industrial, mașini de maturat si spălăt străzi, mașini multifuncționale ( pentru maturat / spalat frecat si aspirat folosite pentru domeniul industrial ) etc.

Despre noi

2. SISTEME DE ASPIRAT INDUSTRIALE NILFISK CFM ITALIA: aspiratoare industriale, sisteme centralizate de aspirare si filtrare, aspiratoare ATEX, aspiratoare cu aer comprimat, aspiratoare pentru emulsii sau uleiuri. etc.

Despre noi

3. Masini de maturat-aspirat multifunctionale NILFISK EGHOLM: masini cu post de conducere si cabina cu dispozitiv de maturare, cu doua sau patru perii laterale si umectare, masini pregatite pentru zapada ( cu lama de zapada si sararita )

Despre noi

Profesionalismul consultantilor de vanzari si al tehnicienilor, precum si stocul amplu de consumabile si piese de schimb, fac din SDS Group SRL furnizorul ideal si flexibil, ce se adapteaza permanent in functie de necesitatile beneficiarilor.