Produse

S2B/S3B

S2B/S3B

Producator: Nilfisk CFM

 

Aspiratoarele industriale S2B/S3B pentru praf si lichide reprezinta echipamente industriale polivalente, putand fi utilizate pentru orice fel de aplicatie si mutate cu usurinta dintr-un loc in altul, fara a renunta insa la robustete si fiabilitate. Conceput pentru a colecta material umed și uscat în care sunt folosite pentru curățare și întreținere a mașinilor-unelte. Container de  50L sau 100L poate fi ușor scos și golit, de dimensiuni mici și design-ul ergonomic , fiind recomandate pentru utilizarea in majoritatea proceselor de productie si in mediile industriale.
In dotarea de serie aspiratoarele sunt echipate cu filtre tip stea, Hepa absolute filter,fiind disponibila si o serie intreaga de accesorii specifice

 Aspiratoarele industriale S2B/S3B pentru praf si lichide reprezinta echipamente industriale polivalente.

De dimensiuni mici și cu un design ergonomic,  aspiratoarele industriale S2B/S3B sunt recomandate pentru utilizarea in majoritatea proceselor de productie.

In dotarea de serie aspiratoarele sunt echipate cu filtre tip stea, fiind disponibila si o serie intreaga de accesorii specifice.

Putere motor (W) : 2000
Debit (litri/sec) : 330 - 486
Capacitate cuva (kg) : 50 - 100
Cerere oferta